Flower Pure Cherry Blossom Body Whitening Set- Untuk Badan Secantik Wajah!

8:07:00 PTG

Flower Pure Cherry Blossom Body Whitening Set- Untuk Badan Secantik Wajah | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Orang kita selalu mementingkan kecantikan muka, nak putih wajah. Terlalu sangat pentingkan bahagian yang nampak, sampai terlupa, sampai mengabaikan bahagian lain yang sebenarnya lebih penting dan lebih besar peratusannya pada keseluruhan badan kita.

Ramai yang saya jumpa, muka cantik, putih gebu, tapi bila tengok tangan, kaki. Masya Allah. Macam muka orang lain, tangan orang lain. Tu baru tangan. Kalau tempat lain tak tahulah. Saya tak nak benda ni berterusan. Bagi saya, kalau nak cantik, dari hujung rambut ke hujung kaki kena cantik. Pakej kena lengkap! Lagipun, badan nilah yang suami nampak walaupun orang lain tak nampak.

Jadi, hari ni memperkenalkan Flower Pure Cherry Blossom Body Whitening Set. Set lengkap untuk kecantikan wajah. Tiada lagi muka putih, tangan hitam lepas ni. Insya Allah badan pun secantik wajah!

cherry blossom, set mandian cherry blossom, flower pure cherry blossom, set mandian pemutih badan, set pemutih badan



Flower Pure Cherry Blossom Body Whitening Set- Badan Pun Kena Cantik Macam Muka!


Flower Pure Cherry Blossom Body Whitening Set ialah produk kecantikan dan pemutihan badan yang diimport khas dari Korea. Set kecantikan badan Cherry Blossom ini diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan diperkaya dengan ekstrak susu dan buah buahan. 

Pernah dengar tak kalau nak cantik kena mandi bunga? Pernah dengar kan kalau nak putih kena mandi susu? Mesti pernah dengar kalau nak sihat kena makan buah-buahan? Semua khasiat bunga, susu, dan buah-buahan dapat diperolehi daripada Flower Pure Cherry Blossom Body Whitening Set.

Set Mandian Cherry Blossom terdiri daripada :-


set mandian pemutih badan, cara putihkan badan, flower pure cherry blossom, cherry blossom body whitening set, badan secantik wajah
  • Cherry Blossom Bath Moisten Shower Cream 280ml

Digunakan setiap kali mandi sebagai sabun dan pewangi badan.

  • Cherry Blossom Moisturizing Tender Lotion 280ml

Digunakan setiap kali selepas mandi di seluruh bahagian badan.

  • Cherry Blossom Moisten Bath Salt Scrub

Digunakan dalam 3 kali seminggu untuk mengeluarkan daki dan kotoran pada badan.

---
Dengan adanya Flower Pure Cherry Blossom Body Whitening Set, anda tak perlu berhabis beratus-ratus ringgit di spa untuk membuat rawatan pemutihan badan. Cukup dengan set pemutih badan Cherry Blossom yang boleh digunakan dalam keselesaan di rumah.

Selain berkesan untuk memutihkan seluruh badan, baunya juga teramat wangi, harum dan menyegarkan. Baunya tu sampai melekat pada badan. Bila keluar dari bilik air, boleh bau wangi satu rumah. Orang yang nak guna bilik air lepas kita guna Cherry Blossom pun tak sabar-sabar nak mandi jadinya!

Kebaikan Set Mandian Flower Pure Cherry Blossom : -

set mandian cherry blossom, flower pure cherry blossom, badan secantik wajah, cara putihkan badan, pemutih badan

  • Tekstur produk yang tidak melekit membuat kulit rasa selesa
  • Satu set mampu tahan sehingga 3 bulan bergantung pada penggunaan
  • Melembabkan kulit pada tahap maksimum
  • Menghapuskan daki degil dan sel kulit mati
  • Memelihara kehalusan kulit sambil mengatasi masalah kulit kering
  • Menyegarkan badan untuk tampak lebih cantik dan bermaya
  • Mencerah dan memutihkan kulit secara menyeluruh
  • Mewangikan badan secara berpanjangan dan tahan lama
  • Melindungi kulit dari masalah bau hapak
  • Melindungai kulit daripada masalah kulit berkerak
  • Kesan pemutihan ketara dalam 2 minggu sahaja
  • Produk kecantikan semulajadi daripada ekstrak tumbuhan dan bungaan
  • Tanpa merkuri, tanpa paraben, tanpa kesan sampingan berbahaya

Harga Flower Pure Cherry Blossom Body Whitening Set

RM100 SM/ RM110 SS termasuk pos

Produk lain di SukaBeliSini
Whatsapp/Wechat Muja di 01126947035 untuk menempah.
Terima kasih kerana sudi singgah ke Blogshop Suka Beli Sini. Wassalaam.

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Nurmujahidah

PENAFIAN

Segala maklumat yang disampaikan di blog ini adalah daripada pandangan peribadi penulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas sebarang kesalahan oleh orang lain yang menggunakan maklumat daripada blog ini. Sekian.