Peluntur Daki Super White Putihkan Celahan Hitam Pada Badan

9:19:00 PG

Peluntur Daki Super White Putihkan Celahan Hitam Pada Badan | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Ketiak hitam? Leher gelap? Biasalah tu. Memang selalu sangat berlaku pada badan manusia. Kalau kita sabun dengan sabun biasa, memang species daki susah nak hitam. Kalau baru kahwin, boleh terkejut pasangan. Yelah, selama ni asyik duduk nampak muka yang cantik. Sekali, nampak yang tak pernah nampak, pengsan! Lastly, give up macam tu je. Itulah yang jadi jamuan mata pasangan kita. Sedih juga. Malu pun ada. T_T


peluntur daki super white, cara putihkan ketiak, cara bersihkan celahan hitam


Tiada kerisauan lagi dengan Peluntur Daki Super White yang sudah terbukti mampu menghilangkan tanda hitam di tempat-tempat terpencil pada badan. Tempat tak terpencil pun sama jelah. Peluntur Daki sangat berkesan untuk mencuci bahagian badan yang berdaki degil sehingga tampak lingkaran gelap, berkeping atau hitam kusam terutama di pelipat lengan, siku, celahan peha, ketiak, leher dan lutut. Dah la berkesan, selamat dan senang pula nak digunakan. Yahoo!

FUNGSI UTAMA PELUNTUR DAKI SUPER WHITE :

testimoni peluntur daki, peluntur daki super white, cara putihkan ketiak dan leher

● Membantu menghilangkan bahagian-bahagia badan yang gelap, stretchmark, dan menghalus kulit.
● Mengembalikan kulit selembut kulit bayi
● Hasil mulai terlihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur
● Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan dibahagian tertentu seperti garis-garis paha dan siku
● Menghaluskan dan mencegah pecah-pecah pada siku kaki.


CARA PENGGUNAAN PELUNTUR DAKI :


toner peluntur daki, peluntur daki super white, cara putihkan ketiak

● Titiskan peluntur pada kapas, cuci/gosok dan sental pada bahagian yang diperlukan sebelum mandi.
● Ia sejuk, tidak memedihkan kulit dan selamat digunakan.
● Kesan gelap/daki yang tanggal boleh di lihat pada kapas serta merta.
● Gunakan dengan kerap untuk dapatkan kulit cerah, bersih dan bermaya.


KANDUNGAN PELUNTUR DAKI SUPER WHITE :


- Ekstrak betik
- minyak zaitun
- tawas
- olive oil


PERCUMA !!!


Krim Pencerah Underarm & Miss V dengan setiap pembelian sebotol Peluntur Daki Super White! Lepas dah guna toner Peluntur Daki, tempek krim pulak. Putih bersinarlah uols.

Harga Peluntur Daki SuperWhite

RM60 SM / RM65 SS termasuk pos

Whatsapp/Wechat Muja di 01126947035 untuk menempah.
Terima kasih kerana sudi singgah ke Blogshop Suka Beli Sini. Wassalaam.

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Nurmujahidah

PENAFIAN

Segala maklumat yang disampaikan di blog ini adalah daripada pandangan peribadi penulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas sebarang kesalahan oleh orang lain yang menggunakan maklumat daripada blog ini. Sekian.